Jag kommer inte köpa Bitcoin medan den värderas över $ 20K – Jim Cramer

Bitcoin har lockat många typer av investerare de senaste månaderna, inklusive investerare och institutioner med hög nettovärde. Bland dessa investerare finns Jim Cramer som är värd för CNBC: s Mad Money.

Cramer sa att han fortfarande „leker med husets pengar“ efter att ha sålt några av sina kryptor före den senaste priskraschen

Medan han talade i en intervju med TheStreet, sa Cramer att han fortfarande trodde på Bitcoin Up trots en prisjustering på 10 000 dollar de senaste tre dagarna. Men han var snabb att tillägga att det var osannolikt att han skulle förvärva fler bitcoins om inte priset sjönk under 20 000 dollar en gång till. Han kommenterade:

”Mitt mål var att få ut mina pengar så att jag inte behöver tänka på det. Om det går tillbaka under 20 000 dollar är jag köpare igen. Men jag fick mina kostnader och jag lekte med husets pengar. Detta är inte annorlunda än ett helt oberäkneligt lager. ”

Den populära CNBC-värden bekräftade att han „sålt tillräckligt med Bitcoin“ under den senaste veckan för att täcka sin ursprungliga andel i kryptotillgången

Cramer förvärvade enligt uppgift sin första bitcoin i mitten av december när priset svävade på 17 000 dollar, då kallade det en „anständig nivå“.

Bitcoin-priset har tappat över 23% på några dagar efter att ha nått sin högsta nivå på över $ 42 000 den 8 januari. I skrivande stund handlas det mellan $ 33 500 och $ 34 500.

Categories: Bitcoin
Tags: